Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Biography

 

Istrati Ion Vladimir născut la 24 decembrie 1993 în oraşul Chişinău.

La vârsta de 2 ani, părinţii au trecut cu locul de trai in satul Ţibulăuca, raionul Dubăsari. Acolo şi-a petrecut anii de copilărie si adolescenţa. A absolvit ciclul gimnazial în satul natal, unde paralel a studiat acordeonul şi pianul la şcoala muzicala din Dubasari.

"Am cea mai frumoasa familie din lume si asta e partea din viata mea in care nu cunosc cuvintul "modestie” , in care ma refugiez de fiecare data cind mi-e greu sau cind am nevoie de energie pozitiva ca sa merg mai departe. Parintii mei sunt oameni extraordinari care au muncit si au facut tot posibilul sa nu-mi lipseasca nimic.”, afirma Ionel.

 

Din fragedă copilărie a descoperit un dar deosebit în arta muzicală şi anume vocea sa unică, care a fost cu timpul numită „Privighetoarea Nistreană” şi comparată cu Robertino Loretti.

 

 

 

Prima apariţie în scenă a fost la vârsta de 8 ani, unde a fost apreciat ca o minune adevarată în privinţa vocii şi artistismului pe care le posedă.

Ca rezultat au urmat numeroase participări la concursuri naţionale şi internaţionale, fiind premiat cu locuri de frunte.
Are în palmares 4 Grand Prix şi 16 premii de gradul I. (Mamaia Copiilor, Micul Prinţ etc.)

 
În adolescenţă Ionel decide să facă o pauză în cariera sa din cauza schimbării vocii; In această perioadă el se dedică studiilor,urmind si cursuri de limbi straine.
În septembrie 2007 – iunie 2009 studiază la Liceul de Ştiinţe şi Tehnologii Moderne în orasul Chişinău. Iar din 2009-2012 este student la ASEM, facultatea Business si Administrarea Afacerilor.

 
Odată cu venirea în capitală au început realizările pe plan muzical.
Ionel şi-a lansat primele piese şi a filmat în 2008 primul său videoclip la piesa „Poate”.
Apoi el participă la mai multe concursuri printre care „Discovery, Doua inimi gemene”, etc.
În iulie 2009, Ionel îşi lansează cel de-al doilea videoclip la piesa „Uită-mă”, care s-a bucurat de o grandioasa  priza la public. Mai târziu, în ianuarie 2010, Ionel îşi prezintă piesele sale pentru preselecţia naţională la Eurovision. Ca rezultat al preselecţiei, ambele piese au intrat printre primele 25.  

                 

                                                                  

In 2010  succesul nu i-a suris totalmente la Fabrica de Staruri 2 unde a fost eliminat la primul concert in pofida dorintei publicului; Astfel Ionel a fost invitat la urmatoarea prezentare unde Dan Negru l-a incurajat cu tenacitate prin intermediul afirmatiilor: "La Cerbul De Aur in Romania a venit reprezentantul Spaniei sa cinte, dar nu l-a luat nimeni in seama,n-a luat nici un premiu. Omul s-a incapatinat si a continuat sa cinte pina in ziua de azi cu numele de Julio Iglesias, si sa stii ca niciodata nu conteaza premiul….” 

 

Esecul nu l-a lasat solitar pe Ionel Istrati, ci a insemnat un imbold in urmatorii pasi ai fructuoasei sale cariere, lansind primul album "The Singles Collection”  si piesa care l-a consacrat " Люблю тебя” impreuna cu videoclipul care i-a adus primul million de vizualizari pe youtube si a fost desemnata slagarul anului 2011. Dupa ce a cucerit inimile a sute de fete,una din ele recurgind si la gesturi extreme,scriindu-si pe mina pina la singe numele cintaretului. In aceasta perioada de ascensiune Ionel devine imaginea la numerase reviste mondene ,printre care Taste of Life, Aquarelle, Viata ta, Mirele, Vip Magazin si participa la o multime de emisiuni televizate si frecvente radiofonice.
In octombrie 2011, Ionel isi incearca norocul in cadrul proiectului muzical "Vocea Romaniei” unde s-a remarcat printr-un show de zile mari oferindu-le telespectatorilor o doză nebună de energie şi pozitivism. Artistul a interpretat piesa „Buleria” în limba spaniolă, făcându-i pe Smiley şi Marius Moga să se întreacă în promisiuni pentru a-l atrage fiecare în echipa sa. Interpretul a ales să facă parte din echipa lui Smiley. „Mamă, ce alegere am făcut, eşti foarte bun! Ionel este ca o tornadă”, spunea Smiley, fiind nespus de bucuros şi impresionat de vocea, fizicul, dar şi energia pe care o emana acesta pe scenă.  După ce a interpretat refrenul piesei sale „Liubliu tebea”,


Smiley a spus: „Doamne, de când aştept un cântăreţ care să ştie să cânte în rusă!  Astfel, solistul de 20 de ani a plecat cu promisiunea ca va inregistra un duet cu Smiley in limba rusa. In pofida faptului ca nu a trecut mai departe de faza confruntarilor, carisma sa nu a trecut neobservata, fiind desemnat cel mai sexy interpret; iar prestatia basarabeanului la cel mai incendiar duel de la "Vocea Romaniei” l-a determinat pe Smiley sa afirme cu veridicitate:”Tu esti deja un star!”


 

 

Inceputul lui 2012 a venit cu portile deschise pentru Ionel, reusind sa-si inregistreze cu brio in discografia sa un nou videoclip la balada  idilica "Te caut”. In clip apar si cei doi mici dansatori care au cucerit publicul de la”Minuta Slavi”, Mihai Ungureanu si Ionela Tarus. Cea mai recenta piesa face furori in inimele admiratoarelor si se bucura de un succes fenomenal si sublim adunind in doar doua zile aproximativ 22000 de vizualizari pe youtube.    

 

Ionel este unul dintre cei mai iubiti cintareti din Moldova, avind o ascensiune rapida in industria muzicala, iar fiecare premiu adaugat la palmaresul sau reprezinta o demonstratie a valorii sale adevarate. Perfectionist convins si de o perseverenta avida, Ionel contribuie cu idei si munca asidua la repetitii ,prezentarea scenica, numarindu-se printre putinii artisti autohtoni cu un concept complet. S-a implicat in campanii umanitare continuind sa faca acest lucru si la ora actuala. Artistul nu ramine indiferent vis-a-vis de acest subiect si a intins o mina de ajutor impreuna cu alti oameni cu suflet si au adus un zimbet, o speranta pe fata copiilor. Ingenuu dar sexy, cu o voce puternica si ritmuri positive Ionel este o poveste incununata de laurii succesului, mereu pregatit sa surprinda prin contraste noi. Nu are nevoie decit de versuri frumoase si o linie melodica pe masura ca sa poata deveni cel mai bun prieten al publicului sau!                                                                                                                                              ---------------------------Истрати Иван Владимирович, рождён 24 декабря 1993 года, в Кишинёве. Когда ему было 2 года, родители переехали в село Цыбулёвка, Дубоссарского р-на.
Там он провёл своё детство и подростковый период. Окончил гимназию в родном селе и параллельно посещал уроки аккордеона и фортепиано, в музыкальной школе г. Дубоссары.
С малых лет он открыл в себе особенный дар, связанный с музыкой , а именно, свой уникальный голос, который через время назовут «Соловей Приднестровья»и сравнён с Робертино Лоретти.
Впервые, он выступил на сцене в возрасте 8 лет, на которой его восприняли как настоящее чудо, оценив по достоинству его голос и артистизм. В результате, последовали разные национальные и международные конкурсы, в которых он принимал участие и занимал первые места.
В Палмерз у него 4 Гран При и 16 наград – 1 место.(Мамая Копиилор, Маленький принц, и.т.д.).
В подростковом возрасте, Ионел делает паузу в своей карьере, из-за изменения голоса, и посвящает себя учёбе.
С Сентября 2007 по Июнь 2009, он учится в Лицее по Современной Науке и Техники в г.Кишинёв.
С момента прибытия в Кишинёв он начал реализовываться на музыкальном поприще. Ионел выпустил свои сольные песни и снял, в 2008 году, свой первый видеоклип, к песне «Poate».
Далее, он участвует в разных конкурсах, среди которых «Discovery», «Доуэ инимь джемене», и.т.д.
В июле 2009 года, Ионел выпускает свой 2-й видеоклип, к песне «Uită-mă», который заслужил популярность телезрителей. Чуть позже, в январе 2010 года, Ионел представляет свои песни на национальном предварительном отборе, для Евровидения. В итоге, обе песни попадают в список первых 25-и. В то же время, Ионел выдвигает свою кандидатуру на участие в Фабрике Звёзд-2…

---------------------------

 

Ion Vladimir Istrati was born on december 24, 1993 in the city of Chisinau,the capital of the Republic of Moldova.When he was 2 years old,his parents have moved to Ţibulăuca,the district of Dubasari. There he spent his childhood and teenage. He graduated the secondary school in his native village, where he played accordion and piano in the musical school of Dubasari. " I have the most beautiful family in the world and this is part of my life where do not know the word "modesty” , where I enjoyed the happiest days .The family remains the place where I seek refuge each time ,the place where I accumulate the necessary positive energy to go further and create music." said Ionel. From the early childhood his parents and his teachers discovered a special gift in art ,music and unique voice. He was called " The Nightingale of the Region" and he was often compared with Robertino Loretta,an Italian singer.

Ionel’s first appearance on the stage was at the age of  8, where he was called a boy with a miracle voice, possessing special futures for the musical career. As a result he attendet numerous competions in national and international level, winning the prominent awards. He won  4 Grand Prix and 16 degree Awards (Mamaia Children Festival, The little Prince Musical Days, etc.). In adolescence Ionel decides to make a break in his career due to  the change of (boy) voice. In this period he is committed to his studies, attending courses of  foreign languages.  In September 2007 – June 2009, he was enrolled for high school of Modern Science and Technology in Chisinau.  In  2009-2012, he is among the best students getting the higest grades at the Academy of Economic Studies,  the Faculty of  Business Management and Administration. When he moved to the capital he continued the musical training and studies. Ionel recorded his first songs and in 2008 - his first video film  for the song "Maybe".Then he participates in several competitions among "Discovery Twin Hearts", etc. In July 2009, Ionel is launching the second video for the song "Watch Me", which enjoyed a grand cachet among audiences. Later, in January 2010, Ionel presents his songs for the national selection for Eurovision. As a result of preselection, his both songs have been placed among the top 25. In 2010 he was not a success for the show  "Stars Factory 2”  when despite public desire he failed to participate in the second tour ; Later on, Ionel was invited to the next presentation where the organizer of the festival - Dan Negru encouraged him tenaciousnessly declareing: ”At the Golden Stag festival, in Romania there came to sing a Spain representative(singer), but he also failed, and has got no prize either. As the man was stubborn but continued to sing up till now. Nowadays he is the famous Julio Iglesias. It means that at the beginning of the career the failures don’t always matter ... ”  The failure hasn’t left the solitary of Ionel Istrati, but it meant a real boost in his next steeps of his marvelous career. He made the first album under the title  "The Singles Collection" and together with the song "Люблю тебя"("I love you”) that made him acknowledged. This song accompanied by the video film brought the first million visualizers on youtube and due to this the song  was appointed among "The Best Songs of 2011”. Having conquered the hearts of hundreds of girls, one of them resorted to extreme gestures, writing his name  on her hand. During this period of success Ionel’s image becomes fashionable in many magazines, including Taste of Life, Aquarelle, Your life, The Groom, Vip Magazine and attends a lot of TV shows and radio national programms. In October 2011, Ionel tries his luck for the musical project "Voice of Romania"  where he was mentioned during this unprecedented show offering the viewers a dose of  "crazy”  energy and positivism. The singer has interpreted the song "Buleria" in Spanish, making Smiley and Marius Moga-experts and the most outstanding modern musicians and singers to emulate the promises to attract in their competitive teams. The singer chose to join Smiley's team. "Mom, what choice I made, you are very good! Ionel is like a tornado! " said Smiley, being extremely pleased and impressed by the singer’s voice, appearance and energy that he exudes on stage.Then he additionally interpreted the chorus of his song " Люблю тебя " ("I Love You”) Smiley said: "Gosh, for how long I was expected a singer who knows to sing in Russian!” Thus, the singer of only 20, left with the promise that he would record a duet with the famous Smiley in Russian. Despite all theese events he went further, his charisma has not pass unnoticed, being designated the sexiest singer symbol; and that Romanian from Basarabia the most incendiary duelist from the  "Voice of Romania” led Smiley argue a truth: "You are already a star!"

The beginning of  2012 came with all dose open for Ionel Istrati, managing to successfully register a new video album with an idyllic ballad "Te caut” ("I seek"). There appears two little dancers Mihai Ungureanu and Ionela Tarus who have conquered the public of the show "Minutes of Glory". The most recent song create sensations conquering  the admirers’ hearts, enjoying a phenomenal and sublime success, gathering in just two days about 22 000 viewers on youtube.

Nowadays, Ionel is one of the most beloved singers of Moldova, creating the fastest climbing music industry, and each award added to his record is a true demonstration of its value. Convinced to become a  perfectionist and eager for perseverance, Ionel contributes with unusual ideas and hard work at rehearsal, stage presentation. He has counts among the few local singers demonstrating a high performance. He  has been involved in humanitarian campaigns and continues to carry on charity concerts. The artist doesn’t remain indifferent  to people suffering and provide a helpful hand to less lucky citizens. Combining his appearance of an angel with powerfull atractivness, a powerful voice and positive rhythms Ionel is a success story that can gather in future laurels, being always ready to surprise us by alluring contrasts. He needs only the beautiful lyrics and adequate melodic lines as that may become the best friend of the large public!

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя