Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

AcasaTv: IONEL ISTRATI si fratii SPOIALA! O colaborare nascuta dintr-o gluma!

17-04-2015, 15:19 | Category: News
O colaborare nascuta dintr-o gluma! Cum au influentat fratii Spoiala succesul lui Ionel Istrati.

Sunt printre cei mai frumosi, creativi si originali clip-macheri de la noi. Ne-au lasat fara replica prin videoclipurile bine gandite si povestile fanscinate care dau viata oricarei piese care ajunge pe mana lor.

Este vorba de Dima si Arcadie Spoiala, doi frati care si-au facut pasiune din a imortaliza tot ce emotioneaza, ajungand sa creeze lucruri inedite pe care va place sa le priviti. Fratii Spoiala s-au facut remarcati odata cu Ionel Istrati. Acestia, prieteni fiind, au incercat sa faca un mini video dintr-o gluma. Au inceput cu o camera simpla de cateva sute de euro, au adunat cateva imagini din primele 2 videoclipuri ale lui Ionel Istrati si au facut prima incercare.
AcasaTv: IONEL ISTRATI si fratii SPOIALA! O colaborare nascuta dintr-o gluma!AcasaTv: IONEL ISTRATI si fratii SPOIALA! O colaborare nascuta dintr-o gluma!AcasaTv: IONEL ISTRATI si fratii SPOIALA! O colaborare nascuta dintr-o gluma!







Incantati de rezultat, a urmat o noua colaborare, de data asta serioasa, tot cu prietenul lor Ionel Istrati. Astfel, a aparut primul videoclip cap-coada la piesa "Liubliu Tebea" pe care Ionel a lansat-o la majorat si care l-a facut celebru in Republica Moldova. Asadar, succesul s-a mutat treptat in curtea lor, asa ca fratii Spoiala au mai gandit o poveste fascinanta pentru una din piesele lui Ionel Istrati, "Te caut". Making of-ul de la filmarile videoclipului a adunat peste un milion de vizualizari si a devenit cel mai vizualizat making-of din cariera lor.

Cea mai tare productie care i-a facut celebri pe Dima si Arcadie a fost videoclipul la piesa "Eu numai numai." Povestea din spatele acestui videoclip este cea mai amuzanta si a fost filmata pe meleagurile unde Ionel Istrati si-a petrecut copilaria. A urmat videoclipul la piesa "Odinoko". Un clip filmat cu multe peripetii si multa munca, pana sa se ajunga la formula perfecta. Dupa toate aceste colaborari neasteptat de reusite, Ionel Istrati are tot mai multa incredere in fratii Spoiala si le incredinteaza realizarea celui mai exotic si pasional videoclip din istoria lor. Este vorba de videoclipul la piesa "Wake me up" care a fost filmat pe insulele Maldive.
Dupa ani de munca, rabdare si experienta, regizorii au ajuns sa lucreze cu o camera de peste 30.000 de mii de euro, care le-a permis chiar productia unui film de scurt metraj. Prima si frumoasa experienta pe care au avut-o pe linia de scurt-metraje, s-a produs chiar in vara aceasta, pentru Piesa "Dor de Mama", interpretata de Ionel Istrati. Toata echipa a depus o munca colosala, ca, la sfarsit, fratii Spoiala sa-si faca practic cap de afis din acest film.

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя