Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Ionel Istrati face dezvăluiri despre un EȘEC din trecut! „Din doi iepuri, n-am prins nici unul…”

18-04-2015, 16:21 | Category: News
Ionel Istrati face dezvăluiri despre un EȘEC din trecut! „Din doi iepuri, n-am prins nici unul…”Ionel Istrati n-a fost mereu înconjurat de succes și faimă. Vedeta a recunoscut că, în trecut, a avut un eșec, efectele căruia l-au ajutat însă să-și revină și să devină personalitatea de astăzi. click aici: www.kankan.md

În 2010 eu am participat la două proiecte importante în țară, Eurovision și Fabrica de Staruri 2. Au fost organizate în aceeasi perioada, in ambele am fost admis și evident am fost nevoit să aleg unu din ele. Mi s-a părut Fabrica un proiect mai longeviv, cu mai multă promovare, am ales să merg acolo. Din 2 iepuri, nu am prins nici unul. Am fost eliminat din prima de la Fabrica de Staruri”, a declarat Ionel Istrati, pentru KANKAN.MD.

Ionel a fost admis și Eurovision 2010 și la Fabrica de Staruri 2, însă a ales să meargă mai departe în cel de-al doilea proiect

Totuși, a fost un lucru care l-a făcut să nu renunțe, să lupte mai departe pentru visele sale.

Ionel Istrati face dezvăluiri despre un EȘEC din trecut! „Din doi iepuri, n-am prins nici unul…”Replica lui Dan Negru (n.red.: prezentatorul show-ului), care m-a încurajat atunci, mi-a zis o frază foarte inportanta pentru mine: Mulți ani în urmă, în România, la concursul Cerbul de Aur a participat un interpret foarte talentat, necunoscut, care nu a luat nici un premiu și n-a mers mai departe, dar a fost îndrăgit și încurajat de public . Acel interpret astazi , se numeste Julio Iglesias”, a mai spus Ionel.

Artistul susține că Dan Negru i-a oferit susținere din plin.

Efectele încurajării s-au făcut simțite în scurt timp.

„În câteva luni am făcut piesa „Люблю тебя” cu care am devenit celebru în toată Republica Moldova. Viața e un concurs. Dacă-ți place ce faci, atunci e bine”, a declarat interpretul.

Ionel Istrati a fost eliminat după primul concert al Fabrii de Staruri 2.



Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя