Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.

21-02-2016, 23:39 | Category: News
Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul. Artistul este apreciat nu doar in tara, ci si peste hotarele ei. click aici: perfecte.md & shok.md

De curand, in Elvetia a avut loc fashion show-ul "Sento Stefano" by Rodica Couture de la Zenith Ferrari garage, unde Ionel Istrati a evoluat. Mai mult, interpretul a fost gazda muzicala a evenimentului.

Contactat de perfecte.md, artistul ne-a declarat: ,,A fost o seara speciala, plina de multa lume de valoare. Am ramas placut surprins ca au venit si reprezentantii diasporei noastre din Geneva."

Intrebat daca publicul strain este diferit de cel moldav, vedeta a precizat: ,,M-am simtit ca acasa deoarece organizatoarea, Rodica Couture este si ea moldoveanca."

Artistul a ramas impresionat si de Elvetia: ,,E foarte frumos si linistit in aceasta tara. Am vazut prima zapada din anul aceasta."

In cadrul evenimentului a fost prezentata si o colectie de masini Ferrari, iar cele in stil retro au fost pe placul cantaretului.

In viitorul apropiat se pare ca vom auzi mai des despre Ionel Istrati: ,,Luna decembrie va fi plina de suprize!"

Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.Ionel Istrati a facut furori in Elvetia. Vezi unde a evoluat artistul.

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя