Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Ionel Istrati s-a filmat printre GĂINI în noul videoclip! Primele imagini din timpul filmărilor.

22-02-2016, 16:46 | Category: News
 Ionel Istrati s-a filmat printre GĂINI în noul videoclip! Primele imagini din timpul filmărilor.Ionel Istrati este cunoscut pentru vocea sa puternică, dar și pentru videoclipurile în care depune mult suflet și imaginație. De data aceasta, însă, fanii vor fi surprinși într-un mod cu totul inedit. Artistul va dansa cu găinile în noul său videoclip. click aici: allfun.md & kankan.md & radiobeat.md & zugo.md & forum.md

În videoclipul pentru ”Eu numai, numai”, Ionel Istrati numai în ce ipostaze nu s-a filmat. A mers în remorca unui tractor, a fugit prin nămol de fete, însă pentru noul clip, artistul s-a dus direct la o crescătorie de găini.

Videoclipul pentru piesa "Быть с тобой" va apărea duminică, așa cum a anunțat Ionel pe Facebook. Din primele imagini postate de el pe rețeaua de socializare a stat clar că artistul va dansa înconjurat nu doar de mai mulți dansatori profesioniști, ci și de găini. Într-un anumit moment, toți dansatorii, inclusiv Ionel, au câte o găină în brațe.

 Ionel Istrati s-a filmat printre GĂINI în noul videoclip! Primele imagini din timpul filmărilor. Ionel Istrati s-a filmat printre GĂINI în noul videoclip! Primele imagini din timpul filmărilor. Ionel Istrati s-a filmat printre GĂINI în noul videoclip! Primele imagini din timpul filmărilor.

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя