Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Ionel Istrati a vizitat un loc deosebit din Republica Moldova. „Daca iubesti natura cu adevarat, o gasesti pretutindeni frumoasa…”

2-07-2020, 20:28 | Category: News
Interpretul Ionel Istrati a publicat aseara cateva imagini spectaculoase, in care se afla pe malul raului Nistru. Acesta a mers la Hidrocentrala din raionul Dubasari, satul Corjova. Click aici: protv.md

Istrati le-a aratat admiratorilor si prietenilor sai virtuali cum si unde isi petrece timpul. De asemenea, vedeta a mentionat in descrierea acelei postari ca: „Daca iubesti natura cu adevarat, o gasesti pretutindeni frumoasa.” Se pare ca acesta este un indemn pentru toti ca sa aprecieze natura de acasa, din Moldova.
Multi dintre internauti au admirat frumusetea raului, redata prin ochii artistului. Pe langa aceasta, cativa au lasat si comentarii in care apreciaza postarile despre locurile frumoase din tara noastra pe care le arata cantaretul. O doamna a mentionat ca: „Natura este perfecta. Ea nu poate fi urata”, iar un fan a mai adaugat ca: „este chiar frumos. Am observat ca adori asemenea atmosfera.
Amintim ca Ionel Istrati se afla acum in satul Tabuleuca, tot din raionul Dubasari. Acesta petrece foarte mult timp acolo, mai ales in sanul naturii. Acest lucru poate fi observat pe pagina sa de Instagram,unde publica des fotografii si clipuri video de la tara.


Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя