Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Kissfm.md: Ionel Istrati - 4 saptamani la rand Nr.1

11-03-2014, 04:42 | Category: News
Kissfm.md: Ionel Istrati - 4 saptamani la rand Nr.1 Ionel Istrati - 4 saptamani la rand Nr.1 la AIR PLAY TOP 100 conform MediaForest Moldova! click aici: kissfm.md

Cele mai difuzate o sută de piese la posturile de radio din Republica Moldova se fac auzite in fiecare duminică de la 11 la 14, la Air Play Top 100, cu Flavy DeeJay, doar la Kiss Fm.
Pentru a patra săptămână la rând, cea mai ascultata piesă rămâne a fi "Wake Me Up", semnată de interpretul autohton Ionel Istrati, care se bucură de succes si cu videoclipul piesei in cauză, acumulând peste două milioane de vizualizări, în mai putin de două luni de la lansare.

O urcare de 4 poziţii îl aduce pe Eminem alături de Rihanna pe locul doi cu piesa "The Monster", iar Smiley coboară un loc, de pe 2 pe 3 cu "Acasa".

Urcă în top si cel mai nou single semnat de Cabron in colaborare cu Smiley si Guess Who "Da-o tare", care este catalogata drept "Made In Moldova", si asta pentru ca unul din compozitori este moldoveanul Max Kissaru. Printre cei mai bine promovaţi artişti autohtoni se enumara Dan Balan, Sasha Lopez, Katy Rain, Felicia Dunaf, Irra si Nicoleta Gavrilita prezenţi printre cele mai difuzate 30 de piese.

Iţi reamintim ca topul este realizat conform datelor oferite de Media Forest - sistem automatizat de monitorizare a conţinutului audio difuzat la radio si tv.

Ascultă Air Play Top 100 in fiecare duminica de la 11 la 14 si in reluare de la 19 la 22, doar la Kiss FM!

Comments

bags
12 мая 2014 10:41
Replica Handbags outlet are unchangeably pure and timeless.Iconic Discount Replica Designer Handbags bergdorf goodman have been collected to many fashionistas’wardrobes.thomas Hermes Designer Replica Handbagssuppliers always provide the finest exotic styles for catering for different fans’needs.Replica Handbags UK sale give the fashion industry a new way to express fresh temperament.Replica Rolexsale bring the chic and practicability to a completely new level. Replica Louis Vuitton handbags saks have been long making a debut this season.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя