Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Ionel Istrati într-o poziţie HOT cu o domnişoară blondă!

6-08-2014, 19:57 | Category: News
Ionel Istrati într-o poziţie HOT cu o domnişoară blondă! Zumi.md: Interpretul Ionel Istrati este tot mai des surprins în compania unor domnişoare frumoase şi sexy. Vezi în ce ipostaze neobişnuite a apărut tânărul interpret de această dată. click aici: zumi.md

Ionel Istrati este mereu în compania fetelor frumoase. Tânărul intrepret profită de calităţile sale de ademenire şi înnebuneşte toate fetele.

De această dată el a stat într-un hamac cu o domnişoară blondă pe numele Adriana, într-o poziţie extrem de provocatoare.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ionel Istrati într-o poziţie HOT cu o domnişoară blondă!
Vedete.md: SE IUBESC? Ionel Istrati, IN TANDRETURI cu o blonda SUPER-HOT! click aici: vedete.md

De la o vreme, Ionel Istrati a intrat intr-o zona de confort, iar noutatile despre el sunt tot mai putine. Totusi, azi a venit socantul.

Vedeta a fost fotografiata in tandreturi cu o tanara blonda super-sexy, plus la asta si intr-o pozitie care ar putea spune multe.

Tinerei ii spune Adriana, iar cei doi stau toloniti unul peste altul intr-un hamac. VEDETE.MD a incercat sa afle de la Ionel ce relatie il leaga cu aceasta frumoasa blonda si daca aceasta poza ar putea fi inceputul unei noi relatii.

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя