Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Pharrell Williams de Moldova? Ionel Istrati si palariile sale.

21-02-2016, 22:51 | Category: News
Pharrell Williams de Moldova? Ionel Istrati si  palariile sale. De la o vreme incoace, Ionel Istrati nu mai apare in public fara sa poarte o palarie. Indiferent de modelul ales, cantaretul include acest accesoriu la orice tinuta de-a sa. click aici: perfecte.md & ddd.md/

Astfel, de la sfarsitul acestei veri interpretul este vazut tot mai des cu palarii. La concerte, in vizita la mama sa, ba chiar si la o nunta care a avut loc aseara, Ionel se afiseaza mereu cu palarie.

Pasiunea pentru palariii m-a dus cu gandul la Pharrell Williams, care este cunoscut pentru palariile inedite pe care obisnuieste sa le poarte si din care a facut deja un semn distinctiv al sau. Sa se fi inspirat Ionel de la Pharrell?

Pharrell Williams de Moldova? Ionel Istrati si  palariile sale.Pharrell Williams de Moldova? Ionel Istrati si  palariile sale.Pharrell Williams de Moldova? Ionel Istrati si  palariile sale.Pharrell Williams de Moldova? Ionel Istrati si  palariile sale.Pharrell Williams de Moldova? Ionel Istrati si  palariile sale.Pharrell Williams de Moldova? Ionel Istrati si  palariile sale.Pharrell Williams de Moldova? Ionel Istrati si  palariile sale.Pharrell Williams de Moldova? Ionel Istrati si  palariile sale.

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя