Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Ionel Istrati, jefuit! O tânără i-a furat geaca artistului, într-un local din capitală

8-07-2017, 23:22 | Category: News
Ionel Istrati, jefuit! O tânără i-a furat geaca artistului, într-un local din capitalăIonel Istrati a avut parte de o intamplare neplacuta aseara. click aici: perfecte.md & www.publika.md & unica.md & kankan.md

Artistul se afla intr-un local din capitala, in compania unor prieteni, printre care si Karina Deli, verisoara Xeniei Deli. Atunci cand au vrut sa paraseasca localul, Ionel si-a dat seama ca nu-si gaseste scurta, in buzunarul careia erau cheile de la apartamentul sau. Artistul si prietenii sai au presupus ca fetele care stateau la masa de alaturi s-au incurcat si posibil au luat-o din intamplare. Astfel, Karina Deli, in incercarea de a-si ajuta prietenul, a gasit-o pe una din fete pe retele de socializare si i-a scris. Fata insa a negat ca ar fi luat vreo scurta in plus.

Totusi, camerele de supraveghere din local arata clar cum cele doua fete ies din local razand, iar una dintre ele tine doua scurte, una peste alta, pe brat.

Ionel Istrati, jefuit! O tânără i-a furat geaca artistului, într-un local din capitalăIonel Istrati, jefuit! O tânără i-a furat geaca artistului, într-un local din capitală







- Dragi prieteni, va propun azi un vers din copilaria noastra:"El/ Ea se jura ca n-o fura , dar l-am prins cu raţa/ scurta-n gura "! Asa am patit eu aseara intr- un local din capitala, cind o tipa a decis sa se pricopseasca cu o haina destul de scumpa ( scurta mea), invocind neatentie! Urit comportament, mai ales ca pretinde ca e fata, deci viitoare mama!!!

Iata si inregistrarea video:

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя