Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Ionel Istrati isi sarbatoreste ziua de nastere! Iata ce cadou inedit a primit in dar

9-07-2017, 00:41 | Category: News
Ionel Istrati isi sarbatoreste ziua de nastere! Iata ce cadou inedit a primit in dar Interpretul implineste astazi frumoasa varsta de 26 de ani. click aici: perfecte.md

Ionel Istrati a implinit frumoasa varsta de 26 de ani. Prietenii sai virtuali l-au luat cu asalt si i-au adus multiple felicitari si urari de "La multi ani", iar primul cadou primit in dar de artist a fost un halat de baie personalizat. Se pare ca artistului i-a placut enorm halatul cu inscriptia numelui sau, astfel imaginea cu acesta, dar si cu tanara care i l-a facut chiar in ajun de ziua interpretului, a fost imediat postata pe retelele de socializare.

Recent artistul si-a anuntat fanii ca urmeaza sa-si prezinte o noua productie muzicala in limba rusa, intitulata "Cine sunt eu", premiera avand loc abia pe data de 15 ianuarie. Fanilor nu le ramane decat sa aiba inca un pic de rabdare.

Ionel Istrati isi sarbatoreste ziua de nastere! Iata ce cadou inedit a primit in darIonel Istrati isi sarbatoreste ziua de nastere! Iata ce cadou inedit a primit in darIonel Istrati isi sarbatoreste ziua de nastere! Iata ce cadou inedit a primit in dar
Cele mai populare videoclipuri ale interpretului sunt la piesele: "Te caut", "Eu numai, numai", dar si videoclipul in care s-a filmat si Xenia Deli "Wake me up", primele doua avand peste 15 milioane de vizualizari, iar al treilea 4 milioane. Asteptam sa vedem daca noua piesa le va ajunge din urma pe acestea.

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя