Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Ionel Istrati a făcut public un fragment din noul lui cântec, ”Кто я есть”! Piesa va fi lansată pe 15 ianuarie

9-07-2017, 14:46 | Category: News
Ionel Istrati a făcut public un fragment din noul lui cântec, ”Кто я есть”! Piesa va fi lansată pe 15 ianuarieIonel Istrati se pregătește pentru lansarea noului videoclip, ”Кто я есть” click aici: kankan.md

Ionel Istrati se pregătește să lanseze cilele următoarea noul lui cântec, ”Кто я есть”. Artistul a filmat și un videoclip pentru piesă, iar acesta nu a fost lipsit de momente de coregrafie.

Pentru dansul din clip, Ionel s-a antrenat alături de câțiva dansatori de la studioul lui Teodor Rădulescu. Azi, cântărețul a pus pe Facebook un moment filmat în timpul repetițiilor, unde el dansează alături de alți doi tipi, iar în video se poate auzi și o mică parte din melodia nouă.

- Dragi prieteni, in Anul nou care a venit, va urez mult bine si va indemn sa ne bucuram impreuna de un nou videoclip pe care il voi lansa la 15 ianuarie 2017.
Aici aveti o secventa din etapa de realizare.




Lansare piesei și videoclipului pentru ”Кто я есть” va avea loc pe 15 ianuarie, la ora 20:00.

Ultimul videoclip lansat de Ionel Istrati, pentru piesa ”Быть с тобой”, a reușit să adune peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube, asta în timp ce artistul are recorduri și mai mari. ”Eu numai, numai” are peste 15 milioane de view-uri.

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя