Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

LEGATURA NESTIUTA DINTRE IONEL ISTRATI SI CASTIGATOAREA FINALEI NATIONALE EUROVISION - ANNA ODOBESCU. IATA CE II UNESTE PE CEI DOI - VIDEO

23-12-2019, 23:49 | Category: News
Anna Odobescu a castigat finala nationala Eurovision 2019. Interpretul Ionel Istrati a facut public un mesaj calduros de felicitare.

Click aici: perfecte.md

Finala etapei nationale a Eurovision Song Contest 2019 s-a desfasurat in seara de 2 martie. Astfel, Anna Odobescu a fost desemnata castigatoare si ne va reprezenta tara la cel mai prestigios concurs muzical din Europa, cu piesa - Stay.

Mai multi artisti din showbizul de acasa au fost aseara mai activi ca niciodata pe retelele de socializare si au comentat, pe-alocuri dur, evenimentul de ieri. Carolina Gorun, dar si Ionel Istrati, au scris mesaje de felicitare pe Facebook pentru castigatoarea Anna Odobescu. Interpretul Ionel Istrati a notat pe pagina sa urmatoarele fraze: „Atatea concursuri in copilarie. Sunt sigur ca ne vei reprezenta frumos. Bafta, Anisoara." Totodata, a publicat o imagine rara din arhiva personala.

Cei doi artisti sunt intr-o relatie de prietenie frumoasa. Ionel Istrati a marturist pentru perfecte.md: „In prezent suntem cumatri, anul acesta i-am botezat baietelul."

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя