Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Hackerii l-au atacat pe Ionel Istrati. Interpretul a reușit să depisteze cine este infractorul!

24-12-2019, 00:48 | Category: News
Din păcate, celebritățile sunt de multe ori țintele hackerilor, aceștia din urmă încercând să obțină în mod ilegal informații confidențiale sau avantaje materiale. Ionel Istrati a fost de data aceasta victima acestor spărgători, care au preluat controlul conturilor oficiale de pe rețelele de socializare ale artistului.

Click aici: unica.md & www.aquarelle.md & unimedia.info & perfecte.md


Mi s-a întâmplat pe 9 februarie. Absolut toate profilurile mi-au fost atacate, de la YouTube până la Facebook. Pe toate le-am restabilit, cu excepția contului meu de Instagram care avea 90 de mii de abonați”, dezvăluie Ionel Istrati.

Interpretul a reușit să depisteze cine este tânărul care a i-a preluat conturile.

Il cheamă Sanane și e din Turcia. Centrul pentru combaterea crimelor informatice deja se ocupă de acest caz. Băiatul va fi tras la răspundere de partenerii instituției date din Turcia. Cu câteva zile în urmă, la 5 dimineața, tipul a facut un live.”, a adaugat Ionel Istrati.

Artistul a reacționat rapid și imediat și-a făcut o altă pagină de Instagram. Acum, roagă fanii să se mobilizeze.

Prieteni, am o noutate care de fapt nu ar trebui să schimbe nimic, dar totuși, anunț că mi-au fost sparte toate conturile în luna februarie și, din păcate, contul instagram care era foaaaarte numeros în followeri (90.000) @istrati_ionel a rămas nerestabilit, de aceea vă prezint contul meu NOU de Instagram @ionelistrati”.

Cu 8 ani in urma, Ionel Istrati a avut parte de aceeasi experienta. „Atunci ne-a fost atacat la aproape toti artistii din țară canalul de YouTube. Am găsit faptasul. S-a ales cu o amendă, îmi amintesc eu”, a povestit Ionel Istrati.

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя