Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

AMINTIRI DIN COPILARIE CU IONEL ISTRATI! ARTISTUL A FACUT PUBLICE CATEVA IMAGINI DE-A DREPTUL ADORABILE DIN ARHIVA FAMILIEI - FOTO

26-12-2019, 00:08 | Category: News
Ionel Istrati este astazi un tanar chipes si carismatic, dar stai sa-l vezi in copilarie! Inca de la o varsta frageda, interpretul cocheta cu scena.

Click aici: perfecte.md

Artistul care se bucura de succese remarcabile in showbizul de acasa, a fost un copil cuminte, cel putin asta se intelege din pozele familiei. Mereu la 4 ace, baietelul pare sa fie intruchiparea cuminteniei.

In imagini, Ionel apare alaturi de parintii sai – un cuplu foarte frumos, de altfel. E greu de spus cui seamana baietelul, intrucat acesta pare sa fi mostenit trasaturi de la ambii.

Din multitudinea de fotografii absolut adorabile, este vizibil ca interpretul era pasionat de muzica inca din copilarie, iar relatia apropiata cu mama sa, a fost construita solid tot in acea perioada.

Ionel este plasat si pe panoul de onoare a scolii, interpretul a lasat un mesaj:

- Anii de școala. Am fost buni, străduitori sau nepăsători , nu mai contează . E important ca profesorii știu să ne aprecieze și după absolvire. Am rămas plăcut surprins că școala pe care am absolvit-o îmi păstrează fotografia si îmi apreciază activitatea! E frumoasa revenirea la gimnaziul copilăriei mele! 💖

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя