Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

(FOTO) De la copii și adolescenți rebeli, la vedete internaționale! Cum arătau 10 artiști din Moldova la începutul carierei muzicale

30-12-2019, 20:10 | Category: News
Majoritatea vedetelor noastre au trecut prin adevărate transformări de-a lungul anilor. Unii îi recunoști cu ușurință – pentru că au rămas la fel, alții și-au schimbat culoarea părului și au slăbit vizibil.

1. Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan, fiica cântărețului Pavel Stratan, a fost si va rămâne în istoria Republicii Moldova și a României, ca cea mai tânără artistă, care la doar 3 ani a șocat milioane de oameni din întreaga lume cu vocea și darul său actoricesc.

Piesa cu care s-a făcut remarcată este „Ghiță”, la scurt timp acesta a înregistrat pe internet peste 50.000.000 de vizualizări. În 2005, lansează primul album „Amintiri din copilărie”, album lansat după aceea și pe piața românească și vândut „ca pâinea caldă”. În octombrie va împlini 15 ani.

2. Ionel Istrati


În 2008 a lansat primul său videoclip pentru piesa „Poate”, iar în iulie 2009 un al doilea clip video – „Uită-mă”. În 2010 cântărețul a participat la finala națională a competiției Eurovision Song Contest, cu piesa „WAIT”, în același an a participat la Fabrica de staruri 2. În 2011 a participat la primul sezon al show-ului Vocea României.



3. Iuliana Beregoi

La început, fetița a devenit cunoscută datorită imaginile video în care apărea filmată de către părinți și unde cânta piesele lui Ionel Istrati, fiind fana cântărețului. Ulterior, părinții au decis să o lanseze în muzică. La scurt timp, tânăra devine o adevărată vedetă în rândul adolescenților din RM și România, iar de curând a lansat și un vlog.

Top 10, click aici: telegraph.md

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя