Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

A împlinit 60 de ani, de 8 martie! Uite CÂT DE BINE ARATĂ cea care i-a dat viață lui Ionel Istrati!

23-06-2020, 19:53 | Category: News
În ajun de 8 Martie, v-o prezentăm pe cea care veghează asupra succesului lui Ionel Istrati, unul din cei mai îndrăgiţi interpreţi din RM. Şi cum de Ziua Femeii ea este şi omagiată, ne-am gândit că o ocazie mai frumoasă decât aceasta nu puteam găsi.

Pe 8 Martie, Valentina Istrati împlineşte 60 de ani, iar în acest an aniversează şi 40 de ani de căsătorie. Într-un interviu pentru APROPO, mama lui Ionel Istrati ne-a vorbit, cu mândrie, despre băiatul ei.

S-a căsătorit la vârsta de 18 ani, iar primul şi unicul ei copil, Ionel, s-a născut abia la 32 de ani. Până atunci, din cauza unor erori medicale, femeia pierduse două sarcini. „Trebuia să mai am o fetiță şi un băiat, dar n-a fost să fie. Ionel a fost un copil dorit şi așteptat şi zi de zi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi l-a dat”, ni se destăinuie femeia.
Economistă de profesie, Valentina Istrati a fost președinta Cooperației de Consum din Dubăsari până în ziua când soţul său a venit cu iniţiativa de a lansa propriul business. Au cumpărat câteva magazine alimentare, iar la scurt timp afacerea a mers ca pe roate.

Când s-a născut Ionel, soţii Istrati au decis să împartă responsabilităţile casnice. „Soţul s-a ocupat de administrarea afacerilor, iar eu mi-am dedicat tot timpul lui Ionel. Pentru mine, feciorul meu este cel mai frumos şi cel mai deştept copil din lume. De mic a început să ne bucure cu reuşite: îl duceam la ore de canto, iar în timpul liber, scria versuri şi desena. Era cuminte şi niciodată nu m-a făcut să roşesc la adunările cu părinţii. Ba chiar era lăudat de profesorii lui. Am pus preţ pe educaţia lui pentru că mi-am dorit să crească băiat deştept, aşa cum şi este, de fapt”, ne povesteşte mama cântăreţului.

Primul cadou pe care Ionel Istrati i l-a făcut mamei sale de 8 Martie a fost un desen şi un bucheţel de flori. Apoi, când era elev, îi dedica mamei poezii, iar când a început să câştige bani din muzică, îi cumpăra şi lucruri mai scumpe. „Mi-a dăruit un lănțișor din aur, după care a urmat un telefon mobil. Cred că şi în acest an, ca şi în cei precedenţi, voi fi răsfăţată de soţ şi fecior. Ei îmi dăruiesc florile mele preferate, trandafirii, şi îmi organizează o petrecere frumoasă alături de toate rudele noastre” mai spune doamna Istrati.

Valentina Istrati aşteaptă cu nerăbdare ziua în care fiul său îi va aduce în casă o noră, care va deveni fiica pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. „Nu voi fi o soacră rea, geloasă şi nici nu mă voi amesteca în familia lor. Vreau ca Ionel să ia exemplu de la noi şi să se înţeleagă cu cea care-i va deveni soţie la fel de bine cum a văzut în familia noastră. Poate chiar şi mai bine”.

Ionel Istrati se emoţionează de fiecare dată când vorbește despre părinții săi. Deşi de ani buni nu mai stă împreună cu ei, tânărul ţine cont de părerea lor. „Dintotdeauna mi-au oferit tot ce e mai bun. Am avut mare noroc de mama, care este o luptătoare – ea a fost cea care m-a îndrumat spre muzică. Prin intermediul vostru vreau să le spun părinților că-i iubesc foarte mult şi că voi face totul ca să nu-i dezamăgesc”, le transmite Ionel Istrati părinţilor săi.
Lena NEGRU

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя