Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Ionel Istrati s-a bucurat astazi de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, care i-a trezit cele mai placute amintiri din perioada copilariei.

29-06-2020, 10:26 | Category: News
Desi demult nu mai este mic, Ionel Istrati este alintat in continuare de mama sa. "Multumesc mămică pentru timpul frumos pe care îl trăiesc" Click aici: Protv.md

Ionel Istrati s-a bucurat astazi de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, care i-a trezit cele mai placute amintiri din perioada copilariei.

Interpretul a publicat pe Facebook doua fotografii cu painea coapta de mama sa si a tinut sa-i multumeasca mamei in primul rand pentru ca i-a amintit de gustul copilariei.

Pâinea este simbolul familiei, casei părintește si lucrurilor sfinte. Însasi procesul parcă îi mobiliza pe toți: tata- cu grija făinii, mama frământă, iar copiii, mirați de creșterea aluatului. Apoi- ce miros!
Sfinte timpuri. Nimic în lume nu-i mai gustos decât o bucată de pâine aburindă, scoasă din cuptor! Adormeam adesea pe cuptorul cald, în iernile geroase, după ce s-a scos pâinea din cuptor. N-am mai dormit de mult un somn cu miros de pâine coaptă.
Acum mama m-a readus în visul frumos al copilăriei mele.
Multumesc mămică pentru timpul frumos pe care îl trăiesc, în Tradițiile minunate ale neamului meu
!, a scris Ionel pe Facebook.

Ionel are o relatie deosebita cu ambii parinti, dar in mod special cu mama sa, care il insoteste la toate evenimentele inportante la care participa intrpretul.

Interpretul s-a izolat la casa parinteasca chiar de la inceputul pandemiei. Astfel safureaza din plin din toate activitatile care ii placeau in copilarie si niciodata nu uita sa le inpartaseasca si cu fanii sai.









Sursa: Facebook Ione Istrati

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя