Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Sarbatoare mare in familia interpretului Ionel Istrati! „Sa ne bucuram de toate surprizele frumoase, pe care viata inca le pregateste pentru noi.

31-10-2020, 16:26 | Category: News
Ieri, in familia lui Ionel Istrati a fost o zi speciala. Vladimir Istrati, tatal cantaretului, si-a celebrat ziua de nastere. Click aici: www.perfecte.md

Cu aceasta frumoasa ocazie, artistul l-a felicitat pe tatal sau, publicand pe pagina lui de Facebook, un colaj din doua fotografii si un mesaj extrem de induiosator. Interpretul ii ureaza tatalui sau multi ani inainte si spera sa se bucure, alaturi de el, de tot ce le pregateste viitorul.
De ziua ta, taticule, iti doresc sanatate si multe zile de la Dumnezeu. Fie ca grijile sa te ocoleasca si impreuna sa ne bucuram de toate surprizele frumoase, pe care viata inca le pregateste pentru noi. La Multi Ani!
Din imagini vedem ca Ionel seamana foarte mult cu tatal sau, mostenindu-i ochii absolut cu ceritori si privirea patrunzatoare.
Se pare ca interpretul are o relatie apropiata cu parintii sai, care la randul lor, ii sunt mereu aproape si il sustin in toate.

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя