Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Si-a redescoperit pasiunea! Ionel Istrati: „Emotii de nedescris!” Ce-l face fericit pe interpret

31-10-2020, 17:43 | Category: News
Ionel Istrati este unul dintre cei maicunoscuti si apreciati interpreti din Moldova. Tanarul isi bucura regulat fanii cu piese originale si videoclipuri pe masura. Click aici: perfecte.md

Succesul de care se bucura in carierain sa nu l-au facut sa renunte la felul lui de a fi - modest si deschis cu oamenii.
Pandemia de COVID-19 ne-a luat pe toti prin surprindere, facandu-ne sa ne schimbab modul de viata si sa cautam alternative activitatilor care alta data erau o norma. Cei mai optimisti au reusit sa vada partea plina a paharului si sa petreaca timpul util si placut. E si cazul lui Ionel, care in aceasta perioada a incercat sa faca lucruri interesante, sa-si imbogateasca lumea interioara si sa-si incarce bateriile pentru lunile ce vor urma.
Recent, cantaretul a publicat pe paginasa de Facebook, cateva fotografii care ne-au captat atentia. Se pare ca pe langa muzica si gradinarit, tanarul mai este pasionat si de pescuit. Pentru aceasta actiune, Ionel e gatasa-si sacrifice chiar si somnul... nu toti au o astfel de vointa.
Daca vrei fericire pentru o ora, trage un pui de somn. Daca vrei fericire o zi, du-te la pescuit. Emotii de nedescris!!!”
Internautii au apreciat postarea interpretului si i-au lasat in sectiunea destinata comentariilor, mesaje de incurajare.
Care e pasiunea ta?

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя