Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

O intalnire mult asteptata! Rodica Cioranica: „Eu (nu) numa, numa cu tine am avut clipe senine...”

31-10-2020, 20:20 | Category: News
Cunoscuta jurnalista a publicat aseara, pe pagina sa de Instagram, o imagine mai putin obisnuita. Aceasta apare alaturi de interpretul IonelIstrati, iar motivul este unul induiosator. Click aici: perfecte.md

Cei 7 mii de urmaritori ai Rodicai se pare ca au fost surprinsi aseara, dupa ce ea a publicat un selfie cu un barbat, in timp ce pagina acesteia este doar despre ea si gandurile ei. Femeia le-a aratat internautilor cum si cu cine si-a petrecut seara de miercuri.
In imaginea publica ta apare fondatoarea revistei „Red” alaturi de cantaretul Ionel Istrati pefundalul Nistrului. Cei doi au zambetele pana la urechi si se pare ca au o dispozitie buna.

Pentru a nu le crea admiratorilor sai zeci de intrebari, Cioranica le-a povestit acestora motivul intalniriilor: o cina prietenoasa si o discutie tematica.
Azi am muncit toata ziua. De dimineata de pe sezlong, la telefoane. Dupa amiaza am mai sters o data praful, am schimbat vreo trei fete de masa ca sa se potriveasca cu paharele de cristal si am gatit cina pentru un oaspete din satul vecin - Ionel Istrati. Mi-am imbracat o camasa alba si, asa ca in Transnistria, am savurat briza de Nistru, cantecul greierilor, conversatiile despre muzica si artisti, vinul de la Chisinau”, a relatat jurnalista in descrierea pozelor postate.
Apoi a adaugat: „Mai pe scurt, sunt si la Transnistria OAMENI! Seara frumoasa, Chisinau! Eu (nu) numanuma cu tine am avut clipe senine.”
„P.S. in realitate suntem aproape ca dupa filtrul lui Ionel
”, a glumit la final Rodica.
Mentionam ca Rodica Cioranica sa afla intr-o escapada de cateva zile in satul Harmatca, situat in stanga Nistrului, care se invecineaza cu locul de nastere a lui Ionel Istrati - Tibulauca.

... am mers pe Dnestrovskaia, am cotit pe Kolhoznaia, apoi pe Lenina si dupa pe Sovetskaia. Pana am ajuns la Casa de Cultura demult farap uși și geamuri din Tîbuleuca, satul lui Ionel Istrati.
Asa se cheamă străzile in satele de peste Nistru. Altfel, sate ca toate satele moldovenesti. Curate, cu oameni putini si simpli. Am avut inca un weekend dupa care pot reveni refăcută la munca

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя