Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Un nou membru in familia lui Ionel Istrati. „S-a prins de mine...”

31-10-2020, 23:05 | Category: News
Artistul nu ezita sa ne tina la curent cu tot ce se intampla in viata sa, fapt dovedit de postarile de pe retelele de socializare, iar recent, si-a bucurat urmaritorii cu o doza de gingasie. Click aici: www.perfecte.md

De curand, Ionel Istrati, a tinut sa ne surprinda cu ceva foarte special si a plasat, pe contul sau de Instagram, o imagine in care apare cu o pisica.
Artisul are un nou amic in gasca sa, de care va avea grija in continuare. „Toate persoanele care au intrat in viata mea sunt deosebite si mi-au devenit apropiati. Am prieteni adevarati! Azi in Soroca, o pisica, cu ochi blanzi s-a prins de mine si am decis sa o iau acasa. Asa ca m-am ales cu inca un amic.”, scrie artistul in dreptul imaginii.

Tot in postarea sa, apare si fotograful Arcadie Spoiala, iar interpretul a facut referire si la el, dat fiind faptul ca lucreaza de mai multi ani impreuna si au o relatie de prietenie foarte stransa.
Ionel, se pare, este tare bucuros de aparitia acestei pisici in viata sa, iar internautii au invadat imaginea cu multe comentarii: „Bravo chiar este o fapta buna... si sarmana pisicuta asa de trista, dar langa un stapan bun la inima o sa arate mai vesela...”, „Bravo! Nu o sa iti fie urit.”, „Cat de Bravo esti, Ionele. Are ochsorii foarte buni, dar tristi. De acum inainte in grija ta va avea ochisorii fericiti. Este norocos ca a nimerit in mainele tale...Bravo!!!”, spun internautii.

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя