Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Nu ai mancat asa ceva! Ce bucate a pregatit interpretul Ionel Istrati pe malul Nistrului

1-11-2020, 00:23 | Category: News
A crescut si a copilarit in frumoasa localitate de pe malul Nistrului -Tibuleuca. Ionel Istrati stie ce inseamna viata la sat si adora sa revina acasa de cate ori are posibilitatea. Cantaretul si-a surpins internautii in acest weekend cu un preparat tomnatic, pregatit de el chiar pe malul raului.

Click aici: gsd.protv.md

E toamna si asta inseamna ca e sezonul dovlecilor, iar Ionel stie foarte bine cum sa-i pregateasca. Din fotografiile postate de el, se vede cat de bine arata acest fruct copt la foc. Se pare ca interpretul adora acest deliciu si il gateste des pentru familia sa. „Ce poate fi mai gustos”, a notat el la descrierea pozelor.

Arata foarte bine, iar prietenii sai virtuali au fost incantati de aceste poze care trezesc emotii si dor de bastina. Unii insa au ramas surprinsi, pentru ca nu au mai vazut asa ceva: „Nu stiam ca se poate pregati si in modul acesta bostanul, prima data vad. Imi inchipui ca e si gustos", a scris o persoana.

Lui Ionel Istrati ii place sa-si impartaseasca abilitatile culinare cu fanii sai, acesta posteaza des pe retelele de socializare bucate pregatite de el si mama sa.

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя