Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

De parca ar fi fiul lui! Ionel Istrati si-a gasit sosia intr-o versiune mai mica

1-11-2020, 00:32 | Category: News
Indragitul interpret, Ionel Istrati, si-a surprins recent fanii dupa ce a publicat un colaj in care apare alaturi de un baiat care-i seamana leit.

Click aici: www.perfecte.md

Cantaretul a publicat pe pagina sa de Instagram un colaj din doua fotografii. In prima imagine, facuta in 2003, apare interpretul in adolescenta, iar in cea de-a doua, realizata in 2020, apare un actor dintr-un spotr publicitar. S-ar parea nimic deosebit, daca nu ar fi asemanare uluitoare dintre cei doi. „Exista oameni identici cu noi?”, a notat Istrati in descrierea postarii.
Internautii au apreciat postarea si au remarcat ca, intr-adevar, cei doi seamana foarte mult. Unii dintre admiratorii lui Ionel Istrati au crezut ca baiatul din fotografie ar fi fiul interpretului: „Seamana foarte mult cu tine. Acest micut este fiul tau?”, a intrebat cineva.
Nu e de mirare, cei doi chiar seamana foarte mult. Ambii au parul blond, drept, coafat aproximativ la fel, au ochi albastri, aceeasi forma a nasului si a buzelor. Insusi interpretul a ramas extrem de surprins ca si-a gasit sosia intr-o varianta mai mica.
Tu cum crezi, seamana?
Ionel Istrati este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati tineri interpreti din Moldova. Chiar daca se bucura de o cariera muzicala de succes si de admiratia fanilor, artistul nu sufera de boala stelelor si ramane un tanar modest si deschis.

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя