Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

Isi face provizii pentru iarna! Nu o sa-ti vina sa crezi ce a pregatit interpretul Ionel Istrati

1-11-2020, 00:45 | Category: News
Forfota si treaba multa prin gradini si vii - asa e toamna la sat! La fel e si in satul de bastina a interpretului Ionel Istrati. Acesta a lasat traficul si aglomeratia Chisinaului si petrece cateva zile pe meleagurile natale. Interpretul participa activ la treburile de prin jurul casei, savureaza din fructele anotimpului, iar recent a participat la un proces destul de intalnit la sat - nu o sa-ti vina sa crezi ce a facut artistul.

Click aici: gsd.protv.md

A crescut si a copilarit in frumoasa localitate de pe malul Nistrului -Tibuleuca. Ionel Istrati stie ce inseamna viata la sat si adora sa revina acasa de cate ori are posibilitatea. Recent, cantaretul a facut rachiu si a surpins toti internautii. El a postat pe retelele de socializare niste secvente din timpul procesului. In gradina, la foc cu lemne, asteptand fiecare picatura, Ionel Istrati s-a aratat entuziasmat de proces si a participat la pregatirea acestei bauturi cu multa incredere. 

Lui Ionel Istrati ii place sa-si impartaseasca experientele, momentele petrecute la sat si abilitatile culinare cu fanii sai.

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя