Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

PROTV.MD: La 60 de ani, mama lui Ionel Istrati cucereste cu frumusetea sa! Ce tinuta a ales pentru concertul fiului ei

1-11-2020, 17:31 | Category: News
Valentina Istrati pare sa sfideze regulele timpuilui. Pe an ce trece, mama indragitului interpret arata tot mai bine. Click aici: perfecte.md

Vineri, Ionel Istrati a sustinut un concert mult asteptat. De la eveniment nu avea cum sa lipseasca cea mai mare fana a cantaretului - mama lui, cea care i-a dat viata si care-l sustine in tot ceea ce face.

Ionel Istrati a tinut sa impartaseasca cu urmatorii sai de pe retelele de socializare o poza cu ea si un mesaj exrem de emotionant : "Mama mea, emoționată pentru concert. Îți mulțumesc! Ești cel mai scump invitat!"

Valentina Istrati a purtat o tinuta all black din piele, care i-a pus in valoare atuurile siluetei si frumusetea autentica. Aceasta si-a prins parul intr-un coc inalt si si-a completat outfit-ul cu o geanta eleganta .

Imaginile cu Valentina au acumulat mai multe like-uri, iar internautii au avut doar cuvinte de lauda si felicitari pentru mama artistului. ;"Frumoasa doamna, felicitari cu asa talentat baiat."; "Ai o mama superba, iar daca este emotionata pentru fiul sau, nu este un lucru rau pentru ca emotiile sunt constructive.", au scris ei.

Intre cantaret si mama lui exista o relatie extrem de frumoasa. Cei doi sunt nu doar mama si fiu, ci si cei mai buni prieteni. "Persoana care m-a inspirat si ma inspira toata viata este mama. Curajul pe care il are si puterea sunt doar cateva din lucrurile pe care o caracterizeaza. Pentru ea nimic nu este inposibil. Ii multumesc si ma inchin in fata ei", spunea intr-un interviu recent cunoscutul interpret.

Comments

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя