Image Two
vkontakte.ru odnoklassniki.ru YouTube Myspace Facebook Play.md Instagram
 
Home » News » ProTv: Ionel Istrati se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala!

ProTv: Ionel Istrati se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala!

1-09-2012, 21:11 | Category: News
Ionel Istrati a aparut la evenimentul "Select Songs at Select Banquet Hall 2012" organizat de Cristy Rouge unde artistii autohtoni au prezentati noile piese!


ProTv: Ionel Istrati  se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala!ProTv: Ionel Istrati  se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala!ProTv: Ionel Istrati  se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala!ProTv: Ionel Istrati  se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala!

Aparitia interpretului a a aprins multe discutii aprinse in presa:


ProTv: Ionel Istrati  se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala! Ionel Istrati se lasa de facultate! Ce l-a determinat sa ia aceasta decizie

Chiar daca a invatat la facultatea Business si Administrare, se pare ca Ionel Istrati, care a sustinut in acest an examenul de licenta, nu planifica sa-si continuie studiile. Acesta a decis sa ramana cu studii incomplete si nu va opta pentru ciclul de masterat. In schimb, artistul a spus ca se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala.

In aceasta toamna, Ionel va incerca sa cucereasca de pe coperta unei reviste inimile fanelor. Artistul nu a dezvaluit insa despre ce publicatie este vorba insa nu a ezitat sa posteze pe pagina sa de facebook un mic teaser.

ProTv: Ionel Istrati  se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala!Se pare ca sesiunea foto a fost realizata in stilul cu care ne-a obisnuit deja tanarul interpret. Intr-o camasa descheiata, cu pieptul dezgolit si bronzat, tanarul burlac va zambi cochet din vitrinele chioscurilor cu ziare. Ionel a declarat modest ca "deja publicul va decide daca e sexy sau nu".

Surprizele nu se opresc insa aici, interpretul a pregatit pentru aceasta toamna patru melodii de dragoste. Ba mai mult, Ionel a spus ca va filma si un videoclip, insa nu a decis pentru care piesa.
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Comments:

Name:*
E-Mail:
bold italic underline strike | align left centered align right | Ensert smilies insert linkInsert protected URL | hidden text insert quote Convert selected text from transliteration to Cyrillic
Enter the two words shown in the image: *