Best Video

Кто я есть

Быть с тобой

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai

Te Caut

Люблю тебя

Uita-ma

Poate

ProTv: Ionel Istrati se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala!

1-09-2012, 21:11 | Category: News
Ionel Istrati a aparut la evenimentul "Select Songs at Select Banquet Hall 2012" organizat de Cristy Rouge unde artistii autohtoni au prezentati noile piese!


ProTv: Ionel Istrati  se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala!ProTv: Ionel Istrati  se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala!ProTv: Ionel Istrati  se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala!ProTv: Ionel Istrati  se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala!

Aparitia interpretului a a aprins multe discutii aprinse in presa:


ProTv: Ionel Istrati  se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala! Ionel Istrati se lasa de facultate! Ce l-a determinat sa ia aceasta decizie

Chiar daca a invatat la facultatea Business si Administrare, se pare ca Ionel Istrati, care a sustinut in acest an examenul de licenta, nu planifica sa-si continuie studiile. Acesta a decis sa ramana cu studii incomplete si nu va opta pentru ciclul de masterat. In schimb, artistul a spus ca se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala.

In aceasta toamna, Ionel va incerca sa cucereasca de pe coperta unei reviste inimile fanelor. Artistul nu a dezvaluit insa despre ce publicatie este vorba insa nu a ezitat sa posteze pe pagina sa de facebook un mic teaser.

ProTv: Ionel Istrati  se va focusa mai mult pe cariera sa muzicala!Se pare ca sesiunea foto a fost realizata in stilul cu care ne-a obisnuit deja tanarul interpret. Intr-o camasa descheiata, cu pieptul dezgolit si bronzat, tanarul burlac va zambi cochet din vitrinele chioscurilor cu ziare. Ionel a declarat modest ca "deja publicul va decide daca e sexy sau nu".

Surprizele nu se opresc insa aici, interpretul a pregatit pentru aceasta toamna patru melodii de dragoste. Ba mai mult, Ionel a spus ca va filma si un videoclip, insa nu a decis pentru care piesa.

Comments

Information
Members of Гости cannot leave comments.

Making Of

Dor de mama

Wake Me Up

Одиноко

Eu numai, numai partea 1

Eu numai, numai partea 2

Te Caut

Люблю тебя