Image Two
vkontakte.ru odnoklassniki.ru YouTube Myspace Facebook Play.md Instagram
 
Home » News » Primetv: "Ionel Istrati - Odinoko" Videoclip pentru Rusi!

Primetv: "Ionel Istrati - Odinoko" Videoclip pentru Rusi!

31-12-2012, 16:23 | Category: News
Primetv: "Ionel Istrati - Odinoko" Videoclip pentru Rusi! Primetv: "Ionel Istrati - Odinoko" Videoclip pentru Rusi!
La două zile de la lansare, videoclipul lui Ionel Istrati la piesa "Odinoko" se bucură de succes. Clipul a adunat peste 21 de mii de vizualizări pe internet. Acest fapt îl motivează pe interpret să promoveze piesa în Rusia şi Ucraina.

Este un videoclip despre dragoste, spune interpretul. El apare la volanul unei motociclete, mergând la iubita sa, o dansatoare blondă şi extrem de sexy. Este vorba de un model, care a pozat şi pentru reviste de talie internaţională.

Mesajul videoclipului corespunde şi cu statutul interpretului. În videoclip, artistul a îmbrăcat haine de zeci de mii de lei, pe care le-a închiriat. Ca şi motocicleta, de altfel. Toate împreună, i-au subţiat portofelul, însă Ionel Istrati nu regretă. El spune că materialul video trebuie să fie la înălţime, fiindcă are planuri mari: să-l lanseze în Rusia şi în Ucraina.

Clipul a fost filmat timp de cinci zile în Moldova. click aici: www.prime.md

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Comments:

Name:*
E-Mail:
bold italic underline strike | align left centered align right | Ensert smilies insert linkInsert protected URL | hidden text insert quote Convert selected text from transliteration to Cyrillic
Enter the two words shown in the image: *